2011. március 29., kedd

Nyári cipő keresés 1.

Sziasztok!
Több helyen olvastam, hogy gondba vannak a nyári cipőkkel (főleg a platformokkal és magassarkúakkal...). Így hát elkezdtem keresgélni, hogy minél több boltnak a nyári telitalpú és magassarkú cipő kínálatát megmutatjam...

Kezdjük az egyik kedvenc boltommal, a H&M-el. Igazán szép cipellőket állított össze a márka erre a szezonra is, de olvastam olyan véleményt is, hogy nincsenek jól elkészítve... Hát erre én is kíváncsi vagyok, ezért pénteken majd megnézem a H&M-ben. De ettől eltekintve nagyon szépek! Az árak 6000-10000-ig vannak. Ami nem is rossz, de azért ennyi pénzért elvárhatjuk a jó minőséget... A következő bolt a Zara. Már írtam a nyári kínálatáról, cipő ügyben, de most egy kis rövid áttekintőt mutatok. Egy kicsit egyhangú a kollekció, de ettől függetlenül nagyon szép és elegáns. A H&M merészebb. 
Az áraik elég borsosak a Zara-hoz képest 13-25ezer forint körül vannak. Nem tudom, hogy csak én vettem -e észre de mostanában az áraik egy kicsit elúsztak..., mehetek sokkal márkásabb boltba és vehetek cipőt ott, ennyi pénzért.
Na de ti mit gondoltok?


A következő bolt a Mango. Ezek a cipők a megszokott és várható színvonalat és minőséget hozták erre a szezonra is. Hatalmas a kínálat, de nagyon sokszínű. Végre találtam megint telitalpú cipőket! Az árak itt is elég magasak, de egy jó cipőt kapunk a 14-30ezer forintos árkategóriában. Ide mindenféleképpen elfogok menni, hátha találok valami jót magamnak...A Promod cipőkínálata elég silányra sikeredett. Hát innen sem fogok semmit sem venni. Azért raktam be pár sarut, mert csak 3 kicsit magasabb sarkú cipellő volt, de azok sem tetszettek kifejezetten. Az árak 17-40 euro között vannak.  Remélem hasznos volt valami ebből nektek. De még nincs vége, holnap fojtatom, újabb és újabb boltokkal.

Ti már vettetek a nyárra cipőt? És ha igen honnan? Vagy még ti sem találtátok meg az igazit?

3 megjegyzés:

  1. Én egy telitalpú szandált szeretnék venni vászonból, a Glamour-napokon be is szerzem!=)

    VálaszTörlés
  2. Választékban magasan a Zara vezet, ahogy én is megállapítottam pár napja ---> http://bit.ly/feoM5r

    VálaszTörlés
  3. A Zara cipői mindig nagyon jól néznek ki, de nagyon rossz a minőségük - így, több ottani cipővásárlás tapasztalata alapján, bár lehet, hogy csak én vagyok béna, hogy mindig azokat fogom ki.

    VálaszTörlés