2011. május 29., vasárnap

Amit érdemes nyárra beszerezni 1.

Már párnapja eldöntöttem, hogy csinálok egy olyan postot, amelyben bemutatom azokat a ruhadarabokat, amelyeket érdemes beszerezni nyárra (itt nem a legings-re és maxi ruhára gondolok, bár az is kötelező nyári darab). A  fő gondolat az volt, hogy ezek a bemutatandó ruhák legyenek kényelmesek, nyáriasak, de közben akár egy vásárlásra is felvehessed jó kiegészítőkkel.


1. Élénk színű trapéznadrágok
Miről is van szó?: Sokan, ha trapéznadrágról van szó, rögtön egy fekete nadrágra gondolnak. Pedig a trapéz nadrágok nagyszerűen mutatnak színesen is. Nyárra kitűnő viselet, mivel nem testhezállóak és nem is vastagok.
Mikor hordjam?:  Akár vásárolni is mehetsz bennük, csak jó kiegészítőkkel kell párosítani őket, de otthon is nagyon kényelmes lehet.
Mivel hordjam?: Érdemes magassarkúval hordanotok...
Fő beszerzési hely: H&M, Mango

Sok nagy divatház tavasz / nyári kínálatában megjelent a trapéz nadrág: Marc Jacobs, Phillip Lim, Celiné, Kenzo, Derek Lam, Sonia Rykiel, Michael Kors és még hosszan sorolhatnám a tervezőket.




Ezek az én trapéz nadrágjaim:
piros: H&M
fekete: H&M
korallszínű: Noa Noa



2. Pamut rövidnadrágok
Miről is van szó?: Egy nagyon kényelemes viselet nyárra a pamut rövidnadrág. Mivel reggel csak magadra kapod és már át is mehetsz a kis boltba. Vehetsz fel színeset, vagy akár feketét, szürkét is. Egy dolgot érdemes betartani: Ne "lógjon" ki a feneketek  rövid nadrágból. És a magyarországi kánikulában is jó.
Mikor hordjam?: Felveheted otthonra vagy a strandra egy bikini fölé, de még vásárolni is mehetsz benne, ha a megfelelő kiegészítőket választod hozzá.
Mivel hordjam?: Én inkább a lapos sarukat és a papucsokat ajánlanám a pamut rövidnadrághoz.
Fő beszerzési hely: H&M

Ezeken a színeken kívül még van citromsárga és pink is a H&M-ben...




Nekem is van pár pamut rövidnadrágom:
fekete: H&M  (ugyanez megvan szürkébe is)
virágos: Kenzo
csíkos: H&M



A mai napra ennyi volt a "Amit érdemes nyárra beszerezni"-ből. Remélem hasznosak voltak számotokra ezek a viseletek, de még jönnek majd a további viseletek a hét folyamán. Írjatok nyugodtan, ha van valamilyen viselet, amelyről szeretnétek, ha írnák...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése