2011. május 1., vasárnap

Jimmy Choo és Pandora az anyukáknak

Már megszokhattuk, hogy a Pandora minden különleges alkalomra egy-egy ékszerrel, vagy kollekcióval készül. És ez most sem maradhatott el, anyák napján.  Ne felejtsük el, hogy az anyukánk mi mindent tett meg értünk..., ezt az érzést kifejezhetjük akár egy szál virággal, de ha valaki valami tartósabbat szeretne adni, akkor a Pandora erre az alkalomra készült kollekciójából nyugodtan válogathat. A kollekcióból sugárzik a szeretet és odaadás érzése, ezt a szívecskék is szimbolizálják sok ékszeren.
A teljes Anyák napi kollekciót megnézheted a Pandora honlapján.De ne csak a Pandora gondolt az Anyák napjára... Jimmy Choo is egy kisebb kollekciót álmodott meg erre a napra.
A tervező két szempontot tartott főként szem ellőtt: Minden korosztályú anyukának tudjanak választani a gyerekek és hogy egy párhónapos kisgyermek nevében is vegyen valamit az apa. A másik nagyon fontos kritérium az volt, hogy "Minden édesanya megérdemel egy Jimmy Choo-t!"... A kollekció maga nem valami izgalmas, de ezzel a reklámmal nagyon kelendő.


Boldog Anyák napját minden anyukának és nagymamának!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése