2011. március 22., kedd

Akció Springfieldnél!!

Sziasztok!
Újabb akció lesz a Springfieldben...március 24-e és 27-e között, 20% kedvezménnyel lehet majd vásárolni az üzleteikben, és még egy nyereményjátékon is részt vehetsz!






A nyereményjáték leírása:


Fosztogató Napok - "Egy akció amiről beszélni fognak"


"A Fosztogató Napok március 24-27-ig tartanak, ezalatt 20% kedvezménnyel vásárolhatsz a teljes tavaszi-nyári kollekcióból.
Ezen kívül egy különleges és izgalmas játékban is részt vehetsz, ha az akció ideje alatt vásároltál. Ha regisztrálsz a honlapon, és te leszel a szerencsés nyertes, barátaid segítségével annyi Springfield cuccot zsákmányolhatsz, amennyit csak elbírsz. A győztesnek ugyanis 5 perce lesz, hogy két barátja segítségével minél több ruhadarabot magára aggasson. Majd az idő lejártával az összes ruhát ingyen magával viheti. Hihetetlenül jól hangzik?
Mindig is arról álmodtál, hogy „fizetés nélkül távozz” az üzletekből? Akkor a Springfield Fosztogató Napokat neked találták ki."

Sok sikert mindenkinek!! :DD


forrás: Strange's fashion & gossip

1 megjegyzés:

  1. Vasaroltam, de regisztralni nem tudok. Latszolag semmi kulonoset sem kerdez a weboldal - meg csak szamla szamot sem - de regisztralaskor azt irja (spanyolul), hogy hibas kod.
    Milyen kod? Valami specit kell megadni csapatnevnek? De a boltba semmit sem mondtak + a szamlan se latok semmit sem.... van otletetek?

    VálaszTörlés