2011. március 21., hétfő

Amik nélkül nem birnám végigcsinálni a hetet...

Sziasztok!
Bocsánat a sok késés miatt, de most itt vagyok, és szerinte ez a legfontosabb... :) Mentegetőzhetnék hosszan, hogy miért nem írtam, de nem ez a lényeg.

Összegyűjtöttem pár dolgot (a sokból), amik nélkül nem bírnék végig "élni" (nem is tudom milyen szót használjak ide), "csinálni" egy hetet se, főleg nem egy hónapot... ♥
Gondolom nektek is vannak ilyen kedvenceitek...






1. Glamour: Ez a magazin a kedvencem, és talán ez a legjobb is... Az áprilisi szám nem sikerült olyan HŰ de jóra , de egyáltalán nem rossz.
2. Coco Chanel életrajza, Henry Gidel tollából. Nagyon jól lett megírva, most tartok a felénél... Egy csomó mindent eddig nem is tudtam Chanel-ről. Mindenkinek ajánlom! :)
3. Zewa Softis: Olyan puha... Nem szeretem annyira az illatosított papír zsebkendőket , és így ez pont jó.
4. Oriflame Tender Care Vanilla: Ennek a kis krémnek imádnivaló illata van... Kár, hogy olyan pici a tégely amiben volt, és nem birok rendelni mert limitált kiadás volt.
5. Garnier Skin Naturals: Ez az arckrém ami abszolút bevált!! Sajnos elég érzékeny a bőröm és így kevés krém jó...
6. Yves Saint Laurent (YSL) parfüm: Kicsit édeskés illata van... Ez az az illat, amit kevésszer használok, egyrészt az ára miatt, másrészt meg próbálok vele takarékoskodni, de ez nehéz mivel nagyon jó illata van.
7. H&M karkötő: Most vettem a napokban. Szerelem első látásra volt... ♥
8. H&M körömreszelő: Nem tudom, hogy csak én vagy mások is naponta többször teszik rendbe a körmeiket (min. napi 1)?... De szinte kényszerem van néha, hogy a köröm reszelőért nyúljak..
9. essence METALLICS: Mikor ezt a szemhéj púdert megvettem, nem is használtam, az utóbbi időben szoktam rá ezekre a színekre jobban, amiket a palettán lehet látni.
10. RIMMEL Vinyl Stars: Ez a kedvenc szájfényem, jó benne, hogy: tartós, kis csillámok vannak benne, ragyog.*
11. RIMMEL Max Bold Curves: Már írtam róla, és még mindig ugyanazon a véleményen vagyok. Nagyon jó! Tartós, hosszítja és dúsítja a szempillákat, szóval tökéletes...
12. Kondibérlet: Imádok konditerembe járni, főleg, hogy van személyi edzőm... :) Már nagyon le akarok fogyni!!


És nem utolsó sorban a kémia: Amit mostanában állandóan tanulok.... ár egy kicsit (nagyon) elegem van belőle... :/

Puszi**

2 megjegyzés: