2011. április 23., szombat

Húsvéti nyuszis divat

Először is, szeretnék minden olvasómnak boldog húsvéti ünnepeket kívánni. Remélem, hogy  jól telnek majd az ünnepeitek és tudtok egy kicsit lazítani... :)

Néhány márka különleges akciókkal vagy ruhákkal várja a vásárlókat a hétvégén... (Aki követ a facebookon az már értesülhetett az akciókról pl.: H&M...)
Divat és húsvét, esetleg nyuszik? Nem öszeférhetetlen dolog, most ti is láthatjátok.


 A világ egyik leghíresebb fashionnyula Fifi Lapin. Fifi kedvenc elfoglaltsága gyönyörű kreációkat bemutatása... Bloggal és könyvel rendelkezik, amelyekben tanácsokat is ad, nemcsak divattal kapcsolatban, hanem a sminkelésről is.
Fifi Lapin blogja itt: http://fifi-lapin.blogspot.com/

Nem rég még a Pimkie kollekciójában is láthattuk. (Még mindig kapható a Fifi Lapin kollekció a Pimkie-ban.) Lehet, hogy beszerzek magamnak egy ilyen pólót, igazán cuki.














A húsvét és a nyuszik is közreműködnek ebben a kis reklámfilmben, amely Kate Moss közreműködésével készült a Basemant fehérneműket árusító cég részére... A dögös reklámfilmben is feltűnik egy  édes nyuszi.  Nagyon jól sikerült ez a videó! Bevallom, hogy nekem az egész postban ez a kedvencem... :)




Emlékeztek még? Tavaly húsvétkor az Armani egy csokitojást dobott a piacra. Biztos finom... De sajnos csak Amerikában kapható.




Én is elutazom a rokonokhoz stb., ezért csak hétfőn vagy kedden tudok írni.


Forrás:
Vanity 
 

4 megjegyzés:

  1. que dibujos más chulos los de las camisetas

    besos
    feliz semana

    VálaszTörlés
  2. Happy at you like! You can buy this Tshirt in Pimkie. :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  4. Köszi, hogy szóltál és bocsi!
    Eddig is kint voltál, de most már a link is ott van és egy kicsit át is alakítottam a postot.

    VálaszTörlés