2011. január 24., hétfő

flitteres ruhák

Sziasztok!
A mostani komor téli időben, mikor nem a hó szikrázik, vegyetek fel nyugodtan flitterekkel díszített ruhákat.
A komor hétköznapokba egy kis csillogást csempészhetünk ezzel a viselettel. És nem csak az alkalmi viseletek sajátossága a flitter, most már hozzátartozik a mindennapokhoz. Nekem is van pár ilyen felsőm és nagyon felbírják dobni az adott szettet.
Phillip Lim téli kollekciójában nagyon sok a flitter, főleg arany színben... Kicsit modern, fiatalos ez a kollekció, de nagyon jó!!




 
Az ezüst és a fekete szín is nagyon népszerű, a vizes hatású flitterek nagyon különlegesek. ADAM és ANDREW Gn kollekciói ezt a hatást dolgozza föl...és így igazán nagyon elegáns darabok "születtek".






Guy Laroche két gyönyörű kreációt is alkotott, mindkettő flitteres ruha nagyon színes, ezzel megmutatva, hogy nem csak a klasszikus arany és ezüst divatos az idén. Hosszú csizmával, leggingssel és bőrkeszyűvel kicsit vagányabb, szép alkalmi cipővel és sötét harisnyával még alkalmibb viselet.








A cipőket sem hagyták ki a tervezők, az idei flitteráradatból, lehet az köröm cipő, vagy bokacsizma telis-tele flitterekkel. De láthatunk az idén még extrémebb megoldásokat Alexander McQueen kreációi között. Érdemes utánanézni egyes daraboknak...




A flitter a táskákon is megjelenik, Valentino-nak van egy csodás fekete alkotása, amely nagyon kreatív. A kerek flitterek helyett szögleteseket alkalmazott és még tollakkal is díszítette a táskát.






"A flitter csillogása más ékszert nem kíván", az öv és a cipő inkább egyszerűbb legyen, ha ilyen ruhát viselünk.


És itt van pár flitteres ruha, ami megtetszett:














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése