2011. január 7., péntek

H&M és én...

Sziasztok!
Úgy gondoltam, hogy ideje lenne egy kicsit megismernetek...vagyis kinézetre. Ne, hogy azt gondoljátok, hogy valami nagyon rosszul öltözött csaj vagyok..és írok minden félét, össze - vissza.
Ezért hoztam pár képet rólam. Tegnap voltam a H&M-be és alaposan bevásároltam.., ezeket a cuccokat viselem a fényképeken. Anya volt a fotós, és, hát ez néha látszik, ezért bocsi. Na de nem bírtam magamat lefényképeztetni minden ruhával, amit beszereztem...Sajnálom.
Pár hónapja nyílt Szegeden a H&M...na azóta az egész plázában ez a kedvenc boltom. Na mintha a Mexx-et nem szeretném, imádom...
De a kedvenc boltjaim közé tartozik még a Zara és az Esprite. A márkákat inkább nem sorolnám fel.. túl sok van. :D
Itt is vannak a képek:
Az összes cucc H&M minden, csak a kék blúzt egy kicsit régebben vettem. (Tudom, hogy nem vagyok szép, meg, hogy le kéne fogyni, mert most eléggé kövér vagyok...)













 







8 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép ruhákat vettél, főleg a fekete miniruha tetszik!=)
  Na szóval, köszönöm, hogy bekövettél, nagyon tetszik a blogod, jókat írsz. A H&M-et én is nagyon szeretem, nemrég voltam Bécsben egy H&M-ben, gondolhatod...=) És hogy szegedi (vagy környéki) vagy, plusz pont, mert nagyon szeretem Szegedet, 2 éve ott voltunk nyaralni és nagyon jó volt!=D Tudom, hogy nem ide tartozik, de a Palánk fagyizót ismered? Mert szerintem egy isteni hely!=)
  További sok sikert a bloghoz!;)

  VálaszTörlés
 3. Ó! Hát nem tudom, hogy mi lehet...mert egyik barátnőmet megkértem, hogy nézzen rá, és ő neki megjeleníti. Sajnálom..
  Igen ismerem a Palánk fagyizót. Szerintem is nagyon jó! :D
  Köszi!
  Pusz

  VálaszTörlés
 4. Közben sikerült mégis megjeleníteni, szerintem az én böngészőm adhatta fel!=D

  VálaszTörlés
 5. De jó! Végre, így sokkal személyesebb az egész blog hogy már tudjuk ki írja :) Nagyon csini vagy!
  Amúgy nem tudom nekem megjelenít mindent csak mintha egy kép többször lenne fent, egymás alatt, kicsiben is meg nagyban is... nem tudom hogy nekem is a böngészőm szórakozik, vagy véletlenül így töltötted fel?
  Amúgy csak így tovább :)
  Puszi! Lídia.

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Én sem tudom teljesen, hogy mi van, mert van akinek normálisan töltötte fel, meg nálam is teljesen jól és egyszer vannak fenn a képek, aztán van aki szólt, hogy neki is úgy jeleníti meg, mint neked, de nem tudok mit csinálni sajnos... :)
  Köszi!!!
  Puszi

  VálaszTörlés
 7. Picasa 3-mal konnyen eltuntetheted a piros szemeket:P

  VálaszTörlés