2011. január 23., vasárnap

Victoria's Secret fűrdőruha

Sziasztok!
Még várnunk kell egy kicsit a nyárra, de Victori's Secret fürdőruhák megjelenésére még várnunk kell... De pár kép és egy videó alapján már lehet látni pár darabot. És most sem csalódhatunk a márkában, mert ezekben a bikinikben, csodálatos lesz a nyár és persze a strandolás.
De valjuk be, elegünk van már a télből, jöhetne a nyár... A Victoria's Secret 2011-ben is igyekszik diktálni a fürdőruha divatot.


A 2011 Swim Catalogue egy csodálatos hangulatú videó formájában kerül a nagyközönség elé.
Szerintem mindenféleképpen nézzétek meg, és garantált, hogy nem fogtok csalódni a Karib tenger és a VS legújabb modelljeinek idei kínálatában. (De azt be kell vallani, hogy láttam már jobb videót, de a bikiniken van a hangsúly, és azok gyönyörűek...)



És itt van pár kép:
Ezek elég fiatalos bikinik, azért is tettszenek annyira. De rajtam biztosan nem állna olyan jól, mint a modellen...Talán az anyaguk fogott meg legjobban, a minták és a színek felül múlnak mindent, de a szabás is gyönyörű.
A modell Miranda Kerr, a 2011-es tavaszi / nyári fürdőruha katalógusból vannak a képek. Miranda a fotózáson már állapotos volt. 
Ebben a szezonban is megtalálhatóak lesznek természetesen a pöttyös, csíkos és a tengerész minták is.





2 megjegyzés:

  1. Pont jól jött nekem ez a videó, előhozta a nyári hangulatot! Épp a napokban gondolkoztam milyen fürdőruhát vegyek magamnak idén.=)

    VálaszTörlés
  2. óóó ez a fekete pöttyös lila bikini kell, pont az én stílusom *.* vagy a leopárdmintás :O

    VálaszTörlés